FREELANCE

GRAFIKER

Hjemmesider og Grafisk Opsætning til Tryk og Digitale Medier

DGD Visuel Identitet.png
VISUEL IDENTITET
Visuelle koncepter, med fokus på produkter/ydelser, position og målgruppe. Logodesign, grafik, farver, infografik og fonte i designguides til implementering online og på tryk.
DGD Hjemmeside design.png
HJEMMESIDE DESIGN
Personligt designede mobilvenlige hjemmesider, sat op i intuitivt CMS system. Mulighed for webshop, blog, integration med sociale medier, SEO optimerering m.m.
DGD Hjemmeside design.png
GRAFISK OPSÆTNING
Grafisk opsætning til online medier og tryk. Alt fra kataloger, flyers, annoncer, merchandise, messe- og butiksmateriale, skilte, til præsentationer, nyhedsbreve og sociale medier.

VISUEL IDENTITET

Alt hvad du skal bruge for at klæde dit produkt, brand eller virksomhed godt på,

 for at sikre en genkendelighed og ensartethed i din kommunikation på tværs af alle platforme.

 

Jeg skaber et visuelt univers, ud fra din unikke position, målgruppe og værdisæt. Din visuelle Identitet samles i en designmanual, med oversigt over farvekoder, grafik, skrifttyper og logo verisoner, til nem implementering i dine on- og offline medier.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
 
 

HJEMMESIDE DESIGN

Personligt designede hjemmesider, sat op i WIX, et intuitivt CMS system, som du selv kan vedligeholde efterfølgende. Med mulighed for webshop, blog, integration med sociale medier, SEO optimerering  og responsivt design. 

 

Jeg hjælper med at finde frem til dine nøgle budskaber og til at organisere samt udforme dit indhold, eks. vis struktur, billedmateriale, grafiske elementer, info grafik og tekster. 

GNIST SOJALYS / WEBSHOP

hjemmeside_DGD_10.png

GULDHAMMER RÅDGIVNING

hjemmeside_DGD12.png
hjemmeside_ninawebshop.png

NINA RIISGAARD / WEBSHOP

hjemmeside_PDplus.png

PD+ RÅDGIVNING

hjemmeside_CAconsulting.png

CA CONSULTING

hjemmeside_byhelene.png

BY HELENE

hjemmeside_sydbyen.png

SYDBYENS BEVÆGELSESPARK I HORSENS

GV-hjemmeside2.png

GHANA VENSKAB

GRAFISK OPSÆTNING

Grafisk opsætning til digitale medier og tryk. Alt fra e-bøger, magasiner, kataloger, flyers, annoncer, merchandise, messe- og butiksmateriale, skilte - til nyhedsbreve, årsrapporter, præsentationer og sociale medier.

GHANA VENSKABSGRUPPERNE

Medlemsblad

CONNEXII

Messe brochure

 

DET SIGER KUNDERNE

Vi har i JOBINPLACE samarbejdet kontinuerligt med Birgitte Dahl siden 2011. Birgitte har varetaget mange forskellige opgaver for os; alt fra salgsmaterialer (både trykte og elektroniske) til hjemmesiderådgivning.

 

Birgitte er meget dedikeret og kreativ med stor indlevelsesevne ift. de kundesegmenter, vi henvender os til. Birgitte er exceptionel god til at sætte sig ind i vores virksomheds tankegang og behov og komme med forslag til nye tiltag.

 

Opgaverne løses effektivt og hurtigt, også ved akutte hasteopgaver. Vi kan varmt anbefale Birgitte som samarbejds- og sparringspartner.

Helena Schjoldager

JOBINPLACE

Dahl Grafisk Design har i flere år leveret forskellige kommunikationsprodukter og webløsninger til Ghana Venskab.

 

Vi bliver altid mødt med professionalisme, fleksibilitet og forståelse for vores behov.  

 

Birgitte Dahl leverer altid et godt produkt, der er i tråd med vores ønsker, samtidig med at hun har været med til at forny og forstærke vores visuelle identitet.

Lise Grauenkjær

GHANA VENSKAB

Birgitte har udviklet og vedligeholder mine to dejlige hjemmesider.

Det er som at åbne døren til de “butikker" jeg elsker at drive. 

Den løsning Birgitte har lavet til mig er fleksibel og nem at ændre på når jeg får nye ideer og når mine produkter ændrer sig. Bag ved ligger der lag på lag af arbejdsredskaber til mine studerende på vores uddannelser. 

Birgitte har skabt disse lag og den smukke visuelle identitet, som jeg synes signalerer dynamik, professionalisme og kvalitet.

Louise Vælds

DANSK MINDFULNESS AKADEMI

 

HVEM ER JEG?

BIRGITTE DAHL

Uddannet International Multimedie Designer, fra Erhvervsakademiet i Aarhus. Med en baggrund fra Aarhus Universitet, hvor jeg har studeret Udviklingslære og Indisk Filologi. Samt efteruddannet SDG-konsulent, i projektudvikling og -styring med afsæt i FNs 17 Verdensmål.

 

Dahl Grafisk Design blev grundlagt i 2010. Jeg arbejder freelance, ved siden af mit dagjob og med base i Horsens. Jeg nyder at have kontakt til meget forskellige kunder og brancher.

 

Jeg har tidligere arbejdet som Grafisk Designer på reklamebureau, som International Marketing Coordinator for en dansk-ejet franchise møbelkæde og været Kommunikationsdesigner & Partner i en design virksomhed og senest siddet i en stilling som kommunikationsansvarlig hos et arkitektfirma.

Jeg har et bredt professionelt netværk og tætte samarbejder med bl.a. dygtige fotografer, journalister, fundraisere, stylister og designere.

 

Jeg værner om en tæt og åben kundekontakt, at trække røde tråde og skabe synergier - og jeg tænker altid mennesker, natur, miljø og kultur ind i mine arbejdsopgaver og mit arbejdsliv hvor det er muligt.

 

KONTAKT

MIG OG FÅ MIT BUD PÅ HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIG

BIRGITTE DAHL

Dahl Grafisk Design

 

Overgade 21

8700 Horsens

 

Mobil 51 800 801

info@dahlgrafiskdesign.dk

 

SE 29 86 64 14

  • LinkedIn - White Circle
  • Flickr - White Circle
  • Instagram - White Circle