• LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Flickr - White Circle
  • Instagram - White Circle
 
 

GLOBAL ESOURCING

www.globalesourcing.eu

ANNA BIRTE SPARVATH

www.annabirtesparvath.dk

UDEN AT BLINKE

www.udenatblinke.dk

INDUSTRISTÅL A/S

www.industristaal.dk

JUUL EJENDOMME

www.juulejendomme.dk

NINA RIISGAARD

www.ninariisgaard.dk

 

VISUEL IDENTITET

Visuelle koncepter, med fokus på produkter/ydelser, position og målgruppe. Logodesign, grafik, farver, infografik og fonte i designguides til implementering online og på tryk.

Please reload

GRAFISK OPSÆTNING

Grafisk opsætning til online medier og tryk. Alt fra kataloger, flyers, annoncer, merchandise, messe- og butiksmateriale, skilte, til prezi, nyhedsbreve og sociale medier.

Please reload

HJEMMESIDE DESIGN

Personligt designede hjemmesider, sat op i intuitivt CMS system. Mulighed for webshop, blog, integration med sociale medier, SEO optimerering - altid responsive. 

Please reload

GHANA VENSKABSGRUPPERNE

Medlemsblad

CONNEXII

Messe brochure

 
 

Vi har i JOBINPLACE samarbejdet kontinuerligt med Birgitte Dahl siden 2011. Birgitte har varetaget mange forskellige opgaver for os; alt fra salgsmaterialer (både trykte og elektroniske) til hjemmesiderådgivning.

 

Birgitte er meget dedikeret og kreativ med stor indlevelsesevne ift. de kundesegmenter, vi henvender os til. Birgitte er exceptionel god til at sætte sig ind i vores virksomheds tankegang og behov og komme med forslag til nye tiltag.

 

Opgaverne løses effektivt og hurtigt, også ved akutte hasteopgaver. Vi kan varmt anbefale Birgitte som samarbejds- og sparringspartner.

Helena Schjoldager

JOBINPLACE

Dahl Grafisk Design har i flere år leveret forskellige kommunikationsprodukter og webløsninger til Ghana Venskab.

 

Vi bliver altid mødt med professionalisme, fleksibilitet og forståelse for vores behov.  

 

Birgitte Dahl leverer altid et godt produkt, der er i tråd med vores ønsker, samtidig med at hun har været med til at forny og forstærke vores visuelle identitet.

Lise Grauenkjær

GHANA VENSKAB

Birgitte har udviklet og vedligeholder mine to dejlige hjemmesider.

Det er som at åbne døren til de “butikker" jeg elsker at drive. 

Den løsning Birgitte har lavet til mig er fleksibel og nem at ændre på når jeg får nye ideer og når mine produkter ændrer sig. Bag ved ligger der lag på lag af arbejdsredskaber til mine studerende på vores uddannelser. 

Birgitte har skabt disse lag og den smukke visuelle identitet, som jeg synes signalerer dynamik, professionalisme og kvalitet.

Louise Vælds

DANSK MINDFULNESS AKADEMI

 

© 2016 DAHL GRAFISK DESIGN